informatie groepslessen

Mindfulness Deze les kan je volgen na de 8 weekse Mindfulness training. Één van de mogelijkheden om te blijven oefenen om aandachtig aanwezig te zijn in het hier en nu. Zodat je steeds makkelijker signalen van jouw lichaam herkent, erkend, je gedachten opmerkt en kan sturen, waardoor je bewuster keuzes maakt in je leven in plaats van automatisch reageren.

Mindful Yoga is dé ideale combinatie van Mindfulness en (hatha) Yoga. Tijdens de rustige yoga houdingen zonder veel fysieke inspanning kan je het volledig bewust zijn van de huidige ervaring beoefenen. 

Pump is een barbell (stang met gewichten) training die je hele lichaam versterkt; zorgt voor een beter immuunsysteem, maakt je boten steviger en ontwikkelt lange slanke spieren. Het is de snelste manier om lichaamsvet te verbranden en een betere conditie te krijgen. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek en jouw eigen gewicht keuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Elke 3 maanden vernieuwd de les met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. 

Power Circuit Hard gaan en grenzen verleggen! Dat is waar het om gaat bij deze training. 30 minuten werk je aan zowel kracht als conditie. De trainer bereidt verschillende stations/oefeningen voor die je af gaat.

Yin Yoga bestaat voornamelijk uit zittende en liggende yoga houdingen die een langere tijd worden vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.

Yoga Nidra brengt diepe rust en ontspanning. Door het lichaam te ontspannen maar aanwezig te blijven, bereik je een bewustzijnsstaat tussen waken en slapen in. Deze les is liggend, na een aankomst meditatie. Belangrijk: Je lichaamstemperatuur daalt tijdens Nidra, trek warme kleding aan, neem een trui, sokken en een extra deken mee om het jezelf comfortabel te maken.

studio aan het ij * Meeuwenlaan 161 * 1021JB Amsterdam * +31(0)610385035